image image image image image image
RENT A CAR Από 15€ την ημέρα
(αφορά μηνιαία μίσθωση).

Ασφάλεια Σκάφους Ασφάλεια σκάφους από 28€ το Έτος.
Ασφάλεια Υγείας Ασφάλεια υγείας
από 20€ τον Μήνα.
Ασφάλεια Φορτηγού Ασφάλεια φορτηγού από 49€ το Tρίμηνο.
Ασφάλεια Μοτοσυκλέτας Ασφάλεια μοτοσυκλέτας
από 40€ το Εξάμηνο.
Άσφαλεια Ι.Χ. Ασφάλεια επιβατικού αυτοκινήτου
από 37€ το Τρίμηνο.

Ασφάλεια Υγείας

Εύκολα, Γρήγορα, Υπεύθυνα!

Αποκτήστε νοσοκομειακή περίθαλψη σε προσιτές τιμές. Κάντε την προσωπική σας ασφάλιση. Πάρτε προσφορά.

Η ασφάλεια υγείας δεν είναι κάτι που μπορεί να τυποποιηθεί εύκολα μέσω διαδικτύου. Υπάρχουν πολλά σημεία τα οποία απαιτούν εξειδικευμένη γνώση από την μεριά του ασφαλιστικού συμβούλου προκειμένου να μπορέσει να ενημερώσει με λεπτομέρεια τον κάθε ενδιαφερόμενο για την καλύτερη δυνατή επιλογή. Σημαντικό ρόλο παίζουν η ηλικία, το κοινωνικό ταμείο, και η επιθυμία ή όχι, για συμμετοχή στο κόστος νοσηλείας. Σκοπός μας είναι να ενημερωθείτε για ουσιαστικές έννοιες με απλά λόγια και εφόσον επιθυμείτε οποιαδήποτε διευκρίνιση ή προσφορά υγείας, να έχει εξοικονομηθεί πολύτιμος χρόνος για εσάς.

Τι καλύπτει μια ασφάλεια υγείας:

Τα λεγόμενα "Νοσοκομειακά Προγράμματα" ή "Προγράμματα Υγείας" σας εξασφαλίζουν ότι σε περίπτωση νοσηλείας δεν χρειάζεται να έχετε αποταμιεύσει χρήματα για να πληρώσετε στο νοσοκομείο. Το κεφάλαιο κάλυψης για κάθε νοσηλεία με το οποίο είστε ασφαλισμένος, είναι άμεσα διαθέσιμο σε περίπτωση που οποιαδήποτε αιτία, ασθένεια ή ατύχημα σας αναγκάσει να νοσηλευτείτε.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες καλύπτουν:

Έξοδα για δωμάτιο και τροφή σε θέση που έχετε προ-επιλέξει. (Μονόκλινο ή δίκλινο ή τρίκλινο)

  • Αμοιβές ιατρών, χειρουργών, αναισθησιολόγων και αποκλειστικής νοσοκόμας.
  • Εξετάσεις που σχετίζονται με την αιτία της νοσηλείας.
  • Φάρμακα και υλικά απαραίτητα για την νοσηλεία.
  • Μεταφορά με ασθενοφόρο ή επείγουσα αερομεταφορά για νοσηλεία.
  • Μονάδα εντατικής θεραπείας (Εντατική).

 

Τι επηρεάζει το κόστος της ασφάλειας υγείας:


Το κόστος ασφάλισης εξαρτάτε από τα παρακάτω:

  • Την ηλικία του ασφαλισμένου.
  • Την θέση νοσηλείας που θα επιλέξει. (Μονόκλινο, δίκλινο, τρίκλινο).
  • Την δική του συμμετοχή, ή όχι, στο κόστος της νοσηλείας με ένα προκαθορισμένο ποσό. (π.χ. 500 ευρώ στην νοσηλεία) ή την δική του συμμετοχή, ή όχι, με ένα ποσοστό προκαθορισμένο στο κόστος της νοσηλείας. (π.χ. 10% του κόστους να το πληρώνει ο ασφαλισμένος).
  • Το ποσό που καλύπτει η ασφαλιστική εταιρεία ως αμοιβή του ιατρού για την οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση. (Οι εταιρείες προκαθορίζουν την μεγαλύτερη δυνατή αμοιβή που μπορεί να πληρωθεί ο χειρούργος ανάλογα φυσικά με την βαρύτητα της επέμβασης).
  • Τις δυνατότητες επιλογής νοσοκομείου από τον ασθενή, ή τον περιορισμό σε μόνο 1 ή 2 συμβεβλημένα.
  • Την κάλυψη της "Εντατικής" στο 100% του κόστους και όχι στην κάλυψη με ποσό.(π.χ. είναι ρίσκο για τον ασφαλισμένο να καλύπτει ή ασφαλιστική εταιρεία για Εντατική μόνο το διπλάσιο του ημερήσιου νοσηλίου για δωμάτιο / τροφή για όσες μέρες μείνει ο ασφαλισμένος στην Εντατική).
  • Το κεφάλαιο κάλυψης και το ποσοστό κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας στο εξωτερικό.

Όλες οι παραπάνω παράμετροι που καθορίζουν το κόστος της ασφάλειας υγείας είναι αξιολογημένοι από την κάθε ασφαλιστική εταιρεία. Ο επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος μετά από επικοινωνία με τον ενδιαφερόμενο πελάτη αφού συμφωνήσουν στις προτεραιότητες που θα καθορίσουν το κόστος σε συνάρτηση με τις καλύψεις επιλέγουν την καλύτερη δυνατή ασφάλιση υγείας χρησιμοποιώντας καταλυτικά την εμπειρία του ασφαλιστικού συμβούλου. Αν ο ασφαλιστικός σύμβουλος έχει μόνο μία επιλογή ασφαλιστικής εταιρείας γιατί είναι συνδεδεμένος αποκλειστικά με αυτή, οι επιλογές του ενδιαφερόμενου πελάτη περιορίζονται σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Banner1

Banner3

Banner4

BannerMini

FacebookTwitterLinkedin